×
Menü

Backland 109 Backcountry Skis

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Backland 109 Backcountry síléccel a kitaposott ösvényekről is letérhetsz a síeléshez. Ezeket a sokoldalú síléceket olyan all-mountain és freeride rajongóknak tervezték, akik a teljesítmény és a játékosság tökéletes egyensúlyát keresik bármilyen hóviszonyok között. Az üvegszál és ultrakönnyű fa mag keverékéből készült Backland 109-es sílécek stabilitást és mozgékonyságot kínálnak.

A 135/109/124 mm-es, 109 mm-es derékszélességű sílécek kiváló úszást biztosítanak a porban, és szilárd éltartást a gondozott pályákon. Tökéletesek a középhaladó és haladó síelők számára, akik szeretnék fokozni a síelési képességeiket a pályákon és azokon kívül is.

Ezek a sílécek HRZN Tech technológiát tartalmaznak a csúcsban és a farokban, ami növeli a felületet a nagyobb stabilitás és az irányíthatóság érdekében, kevesebb elhajlással, így keményen támadhat és magabiztosan carve-olhat. A Dura Cap Sidewall konstrukció kiváló erőátvitelt biztosít, így a Backland 109s érzékeny és megbízható bármilyen terepen.

Akár mély porban navigálsz, akár friss kordonon carvingolsz, vagy kihívást jelentő backcountry terepen küzdesz meg, az Atomic Backland 109 Backcountry síléc páratlan teljesítményt és sokoldalúságot kínál. Tapasztald meg a pályán kívüli síelés izgalmát, és emeld a backcountry kalandjaidat ezekkel a kivételes sílécekkel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
135/109/124 mm
Derék szélessége:
109mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Üveggyapot, Ultra Light Wood core
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro