×
Menü

Swithback 32 Backpack

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel a következő terepjáró kalandodra a megbízható Ortovox Swithback 32 hátizsákkal. Az ORTOVOX Avalanche Equipment rendkívül funkcionális és sokoldalú csomagját úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényes freeriderek és sítúrázók igényeinek.

A 32 literes kapacitással a Swithback 32 bőséges tárolóhelyet biztosít az alapvető felszerelésének, beleértve a lavinabiztonsági felszerelését is. A különálló biztonsági rekesz biztosítja a gyors és könnyű hozzáférést a lavinaszondához, lapáthoz és egyéb biztonsági felszerelésekhez. Az integrált sisakháló kényelmesen elpakolja a sisakot, amikor nem viseli, míg a folyadékpótló rendszer kompatibilitása gondoskodik arról, hogy túrái során hidratált maradjon.

A Swithback 32 kialakításánál a kényelem és a komfort került előtérbe. A kényelmes hordozórendszer, amely egy jelzősípokkal ellátott mellkaspánttal és egy csípőövzsebbel van ellátva, kivételes kényelmet és stabilitást biztosít még kihívásokkal teli terepen is. A hátizsák számos rögzítési lehetőségének köszönhetően biztonságosan hordozhatja túrabotjait, jégcsákányát és egyéb felszerelését.

Ne hagyja, hogy az elemek visszatartsák! A Swithback 32 vízálló cipzárakkal és megerősített aljjal rendelkezik, így minden körülmények között megbízható védelmet nyújt a holmijának. Könnyű és tartós szerkezete hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a terepi erőfeszítéseidhez.

Bízzon az Ortovoxban, a lavinabiztonság egyik vezető márkájában, hogy megbízható társat adjon Önnek a terepen kívüli felfedezésekhez. Szerezze be az Ortovox Swithback 32 hátizsákot, és emelje a következő szintre a backcountry élményeit.

Specifikációk

Táska Jellemzői:
Túrabot rögzítése, Beépített sisakháló, Folyadékpótló rendszerrel kompatibilis, Mellkaspánt jelzősíppal, Kötél rögzítés, Jégcsákány hurok, Kulcstartó, Különálló biztonsági rekesz, Jégcsákány/síbot rögzítés, Hip belt pocket
Táska Súlya:
1050
Összes megjelenítése

SkatePro