×
Menü

Switchback 27 Backpack

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel a következő téli kalandra az Ortovox Switchback 27 hátizsákkal. Akár síelsz, snowboardozol vagy hótalpas túrán vagy hócipőzésen veszel részt, ez a könnyű és sokoldalú hátizsák tökéletes tárolási megoldást nyújt minden lényeges dolognak.

A tágas, 27 literes kapacitással a Switchback 27 könnyedén elfér benne minden, amire egy napra a sípályákon szüksége van. A főrekesz gurulós záródással rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a felszerelésedhez, míg a számos külső zseb rendezett és elérhető távolságban tartja a kisebb tárgyakat. A lavinabiztonsági felszerelésed számára egy speciális rekesz is található, amely biztosítja, hogy vészhelyzetben gyorsan hozzáférhess.

A kényelem kulcsfontosságú, amikor a hegyen vagy, és a Switchback 27 kényelmes, ergonomikusan kialakított vállpántjaival és állítható mellkaspántjával ezt biztosítja. A párnázott hátpanel további támaszt és légáteresztő képességet biztosít, így hosszú túrákon vagy kihívást jelentő lejtőkön is kényelmes marad.

A Switchback 27 emellett tele van átgondolt funkciókkal, amelyek még élvezetesebbé teszik a hegyekben töltött időt. Integrált sisakhálóval rendelkezik a sisak egyszerű tárolásához, valamint jégcsákány- és kötélrögzítő rendszerrel az alapvető felszerelés rögzítéséhez. A folyadékpótló rendszer kompatibilitása biztosítja, hogy a kaland során végig hidratált maradhasson, a kulcstartó pedig biztonságban és könnyen elérhető helyen tartja kulcsait.

Ne hagyd ki a tökéletes társat a következő téli sportkalandodhoz. Válassza az Ortovox Switchback 27 hátizsákot, és tapasztalja meg a funkcionalitás, a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját.

Specifikációk

Táska Jellemzői:
Túrabot rögzítése, Beépített sisakháló, Folyadékpótló rendszerrel kompatibilis, Mellkaspánt jelzősíppal, Kötél rögzítés, Jégcsákány hurok, Mellkaspánt, Ergonomikusan kialakított vállpántok, Kulcstartó, Jégcsákány/síbot rögzítés, Gear loop
Táska Súlya:
890g
Összes megjelenítése

SkatePro