×
Menü

Universal Wing Spreaderbar

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Mystic Universal Wing Spreaderbar-t, a végső megoldást a szárnyfóliázás élményének egyszerűsítésére.

A megbízható csúszóhoroggal felszerelt, akár 400 kg-ot is elbíró spreaderbar biztosítja a sima siklást evezés közben, kiküszöbölve a zsinórok összegabalyodását vagy a kiakasztás problémáját az ülés közben. Szárnyasfóliázó felszerelésének előkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű!

A Mystic Universal Wing Spreaderbar-t úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen bármely 25 mm-es hevederrel ellátott hámhoz, így a Mystic Universal Wing Spreaderbar megváltoztatja a játékot. Gyorsan cseréld ki a kite vagy windsurf spreaderbarodat, és élvezd az azonnali szárnyfelépítést, így gyorsabban csaphatsz le a hullámokra, mint valaha. Kompatibilis az összes Mystic hámmal.

Tapasztald meg a kivételes kényelmet a fröccsöntött csúszókampó és a kampós és tépőzáras zárórendszerrel, amely biztonságos illeszkedést biztosít a lovaglások során.

A minimális EVA párnázással a további kényelem érdekében és az összes Mystic hámmal való kompatibilitással az Universal Wing Spreaderbar-t úgy tervezték, hogy minőséggel és kényelemmel emelje a szárnyfóliázási kalandjaidat.

Összes megjelenítése

SkatePro