A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Chameleon Low Jam Roller Skates

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Készülj fel a végső jam korcsolyázás élményére a Chaya Chameleon Low Jam görkorcsolyával. A jammelők és a jégpálya szerelmesei számára tervezett korcsolyák a rugalmasság és a támogatás tökéletes keverékét kínálják.

A Chameleon korcsolya prémium PU bőrből és bőrből készült, alacsonyan kivágott bakanccsal rendelkezik, mikroszálas béléssel kombinálva, így a Chameleon korcsolya kényelmes és kényelmes illeszkedést biztosít. A beépített bélés további támogatást és párnázást biztosít az intenzív korcsolyázásokhoz.

A könnyű és merev Galaxy Evo lemezzel felszerelt korcsolyák kiváló erőátvitelt, agilitást és érzékenységet biztosítanak. Az 59 mm-es Chaya Drift kerekek és a WICKED ABEC 9 freespin csapágyak sima és gyors futást biztosítanak, tökéletes a tánchoz és a jégpályán való fellépéshez.

A Chameleon korcsolyák igazán kiemelkednek az egyedülálló Flap'n'Strap rendszerrel. Minden doboz három extra színválasztékot tartalmaz a pántokhoz (piros, kék és arany), így a korcsolyádat a stílusodnak és preferenciáidnak megfelelően testre szabhatod és személyre szabhatod. Mutassa meg egyéniségét és tűnjön ki a pályán!

Specifikációk

Kerék átmérő:
59mm
Alap anyaga:
Alumínium
Cipő típusa:
Puha, Low cut
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Bélés tulajdonságai:
Beépített
Záródás:
Fűzős, Velcro
Csapágy precízió:
ABEC-9
Kerék keménysége:
92A
Héj anyaga:
PU bőr, Bőr
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Szár:
Alacsony oldalirányú támasz
Fék:
Jam Plug
Recommended for:
Jam Skating

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro