×
Menü
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - A termék szépséghibával rendelkezik
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Készülj fel a végső freeride élményre a YES. 420 PH Snowboarddal! A készséggel és precizitással tervezett deszka tökéletes egyensúlyt kínál a haladó szintű riderek számára. A deszka irányított formája és közepes, 8-as flexe maximális stabilitást és kontrollt biztosít, így magabiztosan hódíthatod meg a hegy bármely terepét.

A Weightless Core technológia biztosítja, hogy a deszka hihetetlenül könnyű maradjon, növelve a manőverezőképességedet anélkül, hogy az erő és a tartósság rovására menne. Emellett a Bi-Radial Sidecut szinterezett talp tovább fokozza a sebességedet, így könnyedén siklasz a havon. A deszka Rocker és Flat profillal rendelkezik, amely könnyedén elnyeli az ütéseket és javítja a stabilitást. A szabványos 4x4 és 2x4 kompatibilis rögzítési rendszer sokoldalú kompatibilitást kínál a legtöbb kötéssel a piacon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kötések nem tartoznak a deszkához.

Akár a porban vágtatsz, akár a gondozott lejtőkön carvingolsz, a YES. 420 PH Snowboard minden freeride vágyadat kielégíti. Az időtlen fekete-fehér dizájnban kapható deszka egyszerre sugároz stílust és kifinomultságot. Az uniszex kialakítás biztosítja, hogy ez a deszka férfiak és nők számára egyaránt tökéletes legyen. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megtapasztald a snowboardozás végső izgalmát - szerezd meg a YES-t. 420 PH Snowboardot még ma, és nyissa meg a lejtőkön a mámor világát!

Specifikációk

Snowboard Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Bázis:
Sintered
Extra Funkciók:
Bi-Radial sidecut
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), 2 x 4
Alak:
Directional
Ügyességi szint:
Haladó
Stílus:
Freeride
Szélesség:
Standard
Profil:
Rocker, Flat
Kötés:
Nem tartalmazza
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro