×
Menü

Bent 100 Freeride Síléc

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A tökéletes sílécet keresed, hogy a freeride-kalandjaidat a következő szintre emeld? Ismerd meg az Atomic Bent 100 Freeride sílécet, egy sokoldalú és nagy teljesítményű sílécet, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen terepet meghódítson.

A 100 mm-es derékszélességgel ezek a sílécek a lebegés és az él tartás tökéletes egyensúlyát kínálják, így ideálisak az all-mountain síeléshez és a freeride kalandokhoz. Akár mély porhóban navigálsz, akár kihívást jelentő meredélyeket küzdesz le, vagy a sífutópályákon cirkálsz, a Bent 100-asok mindenre felkészítettek.

Az Atomic HRZN Tech kivételes tip és tail liftet biztosít a könnyed kezelhetőségért bármilyen hóviszonyok között, míg a Dura Cap Sidewall konstrukció fokozott teljesítményt és kontrollt biztosít. A sílécek érzékeny fa maggal is rendelkeznek, amely egyesíti az erőt, a stabilitást és az élénkséget a sima és élvezetes vezetés érdekében.

Az Atomic Bent 100 Freeride sílécek minden szinten tökéletesek a síelők számára, a kezdőktől és a középhaladóktól kezdve, akik a következő szintre szeretnék emelni tudásukat, a tapasztalt haladó síelőkig, akik sokoldalú sílécet keresnek a freeride kalandjaikhoz, páratlan élményt nyújtanak a lejtőkön.

Emeld új magasságokba a teljesítményedet az Atomic Bent 100 Freeride síléccel, és tegyél minden napot a hegyen felejthetetlen élménnyé!

Ne feledje, hogy ezen sílécek megfelelő felszereléséhez Atomic kötések szükségesek. Szerezd be a Bent 100-as szettedet, és készülj fel egy csodálatos szezonra a lejtőkön!

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
127/100/118 mm
Derék szélessége:
100mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Fa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro