×
Menü

Rallybird 92 Womens Freeride Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Rossignol Rallybird 92 síléc a legjobb választás a középhaladó és haladó női síelők számára, akik minden kihívást meg akarnak oldani a hegyen. A sokoldalú all-mountain kialakítással és freeride képességekkel épített sílécek bármilyen körülmények között kiválóan teljesítenek. A fa, üvegszálas és Paulownia maganyag kombinációjával a Rallybirds erőt és stabilitást biztosít, miközben a súlyt alacsonyan tartja a könnyed manőverezhetőség érdekében.

A 91 mm-es derék és a Tip and Tail Rocker profil biztosítja, hogy ezek a sílécek simán teljesítsenek a gondozott pályáktól a friss porig. A Rectangular Sidewall konstrukció hozzájárul az optimális éltartáshoz és kontrollhoz, míg az innovatív Assist Flex kialakítás tökéletes flexet biztosít a könnyed fordulókhoz és a magabiztos síeléshez.

A Rossignol úgy tervezte ezeket a síléceket, hogy olyan extra funkciókat tartalmazzanak, amelyek fokozzák a síelés élményét, beleértve a Rectangular Sidewalls-t a kiváló éltapadásért és irányításért, valamint a Tip and Tail Rocker-t a könnyű kanyarodásért és a lebegésért a mély hóban. Vállald magabiztosan az egész hegyet, és élvezd az utazás izgalmát a Rossignol Rallybird 92 női freeride síléccel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
122/91/112 mm
Derék szélessége:
91mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Fa, Üveggyapot, Paulownia
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro