×
Menü

Sender Soul 92 Freeride Síléc

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A tökéletes sílécet keresed, hogy a freeride élményt a következő szintre emeld? Bemutatjuk a Rossignol Sender Soul 92 Freeride sílécet, a teljesítmény, a sokoldalúság és a stílus tökéletes kombinációját!

A 92 mm-es derékszélességgel a Sender Soul 92 síléc páratlan egyensúlyt kínál a lebegés és a mozgékonyság között, könnyedén kezeli a poros backcountry vonalakat és a hófodros, változó hóviszonyokat egyaránt. Kivételes stabilitásuk lehetővé teszi, hogy magabiztosan rohanjon át az egyenetlen terepen, precíz kanyarokat faragva és nagy sebességnél is megőrizve az irányítást.

A fa, üvegszál és Paulownia keverékéből készült sílécek könnyű, mégis erőteljes teljesítményt nyújtanak. A négyszögletes oldalfal-konstrukció optimális energiaátvitelt biztosít, precíz élvezérlést és gyors reagálást biztosít minden bevitelre. A Tip and Tail Rocker profil könnyedén kezdeményezi a kanyarokat és fokozza a lebegést mély hóban, anélkül, hogy feláldozná a pontosságot a kemény havon.

A Rossignol Sender Soul 92 síléc tökéletes a középhaladó és haladó síelők számára, akik a végső freeride élményt keresik, és arra tervezték, hogy új magasságokba emelje a síelést. Akár a nyomvonal nélküli hófödémeket fedezed fel, akár kihívásokkal teli terepeket küzdesz le, ezek a sokoldalú sílécek képessé tesznek arra, hogy feszegesd a határokat, és teljesen elmerülj a freeride síelés izgalmában.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
122/92/112 mm
Derék szélessége:
92mm
Legjobb felhasználás:
Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó
Mag anyaga:
Fa, Üveggyapot, Paulownia
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Rectangular Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro