×
Menü

Kore 105 Freeride Síléc

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel egy olyan felemelő élményre, mint még soha a Head Kore 105 Freeride síléccel. A középhaladó és haladó síelők számára tervezett sílécek a kaland és a szabadság megtestesítői a lejtőkön. A karbon, grafén és Karuba fa keverékéből készült Kore 105 kivételes érzékenységet, erőt és stabilitást kínál, így páratlan magabiztossággal vághatsz át a mély havon.

A deréknál 99 mm széles, 127/99/118 mm-es méretekkel ezek a sílécek kiváló úszóképességet biztosítanak a mély, porhavas hóban, biztosítva, hogy a legnehezebb terepviszonyok között is előnyben legyen. A Kore 105 olyan Tip és Tail Rocker profillal rendelkezik, amely villámgyors fordulókezdés és könnyed manőverezhetőséget garantál, így a szűk lejtőkön és meredek lejtőkön való navigálás során is előnyben van.

A 13,8 m-es sugárral ezek a sílécek a stabilitás és a fürgeség harmonikus keverékét kínálják, lehetővé téve a különböző terepek könnyed meghódítását. Számíthat a Kore 105-re, hogy a hosszú, lendületes ívekről zökkenőmentesen vált át a rövid, kontrollált fordulókra, mindig teljes kontroll alatt tartva Önt.

A Head Kore 105 Freeride sílécek a tökéletes társak azok számára, akik a friss hó zabolátlan vadonjának felfedezésének izgalmát élvezik. Lépj be a kötéseidbe, csatold fel ezeket a rosszfiúkat, és hagyd, hogy kalandvágyó szellemed vezesse az utadat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a sílécek nem tartalmaznak kötést, így szabadon választhatja meg a saját stílusához legjobban illeszkedő beállításokat.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
127/99/118 mm
Derék szélessége:
99mm
Legjobb felhasználás:
Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Rádiusz:
13.8m
Mag anyaga:
Carbon, Graphene, Karuba wood
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Fékkar szélessége:
100mm
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro