×
Menü
K2

Mindbender 106 C Freeride Síléc

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A K2 Mindbender 106C újradefiniálja az all-mountain teljesítményt, könnyű, kivételesen játékos síelést biztosítva a síelőknek. A síléceket úgy tervezték, hogy minden körülmények között kiválóan teljesítsenek, akár friss porban, akár változatos terepen, ezek a sílécek kivételes manőverezhetőséget garantálnak.

A K2 szabadalmaztatott Spectral Braid technológiájával felszerelve a Mindbender 106C stabil, ültetett érzést nyújt, így minden kanyarban biztonságban van. Az Uni-Directional Flax fokozza a követési képességeket, így bármilyen felületen precízen carve-olhatsz. A sokoldalú 106 mm-es derékszélességgel ezek a sílécek tökéletes egyensúlyt teremtenek a fürge kezelhetőség és a támogató carving teljesítmény között, így kihagyhatatlanok a középhaladó síelők számára, akik egy all-mountain fegyvert keresnek.

Tapasztalja meg a páratlan utazást a K2 Mindbender 106 C Freeride síléccel. Ezek a sílécek könnyű felépítéssel büszkélkedhetnek, amely nem fogja elnehezíteni Önt, élénk Aspen maggal és a csúcs és a farok rocker kombinációjával a további irányíthatóság érdekében. Engedd szabadjára a lehetőségeidet, és hódíts meg bármilyen hegyet ezekkel a sokoldalú, nagy teljesítményű sílécekkel.

Specifikációk

Szélesség:
138-106-127 mm
Derék szélessége:
106mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó
Rádiusz:
18.9m
Súly - páronként:
2089g
Mag anyaga:
Rezgő nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Spectral Braid, Uni-Directional Flax, Bio-Resin
Nem:
Férfi
Összes megjelenítése

SkatePro