×
Menü

Maverick 115 CTI Freeride Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Epikus off-piste kalandokhoz és csúcsteljesítményhez tervezték!

Bemutatjuk az Atomic Maverick 115 CTI Freeride sílécet, a kaput a rendkívüli freeride élményhez bármilyen terepen. A nagyvonalú 115 mm-es derékszélességgel ezek a sílécek páratlan lebegést és stabilitást biztosítanak a legmélyebb porban is. Hódítson meg minden kihívást, a tökéletesen előkészített lejtőktől a backcountry porhavasokig, páratlan magabiztossággal és sokoldalúsággal.

Az Atomic Maverick 115 CTI Freeride sílécek zökkenőmentesen ötvözik az erőt, a precizitást és az irányítást. Power Woodcore maggal épült, kivételes reakciókészséget és dinamikus hajlítást kínálnak a felemelő vezetés érdekében. A síléc Tip és Tail Rocker profilja, valamint a Directional Twin kialakítás elősegíti a könnyed kanyarvételt és a játékos manőverezhetőséget. A Dura Cap oldalfal-konstrukciónak köszönhetően még a legmeredekebb lejtőkön is megtapasztalhatja a páratlan éltartást és stabilitást.

Az Atomic HRZN Tech új magasságokba emeli a freeride teljesítményt. Ez az innovatív technológia olyan oldalfalakat tartalmaz, amelyek a síléc hegyének teljes hosszában futnak, páratlan ütéscsillapítást és maximális felületet biztosítva. Tapasztald meg a csökkentett csúcskihajlást és a fokozott stabilitást, mint még soha, még kihívást jelentő hóviszonyok között is.

Az Atomic Maverick 115 CTI Freeride síléccel szabadítsa fel a freeride kalandok teljes potenciálját. Engedje szabadjára a por iránti szenvedélyét, és uralja a hegyeket ezekkel a kivételes sílécekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy minden lejtőn felemelő élményt nyújtsanak. Atomic sílécek - A kapu a rendkívüli élményekhez a lejtőkön.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
140/115/130 mm
Derék szélessége:
115mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Rádiusz:
18m
Mag anyaga:
Power Woodcore
Profil:
Rocker Orr és Vég, Directional Twin
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Nem:
Férfi
Összes megjelenítése

SkatePro