×
Menü

Solis Freeride Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Black Crows Solis Freeride síléc tökéletes választás a haladó síelők számára, akik olyan nagy teljesítményű sílécet keresnek, amely a következő szintre emeli őket. A 100 mm-es derékszélességgel ezek a sílécek tökéletesek a freeride-ozáshoz porban, porhóban, és a kettő között mindenben. A karbon és üvegszálas mag kivételes torziós merevséget biztosít, míg a nyárfa és paulownia fa mag sima, nedves futást biztosít.

A Solis sílécek camber profillal rendelkeznek, amely kiváló éltartást biztosít a kemény havon. A 25 m-es sugár gyors és könnyű fordulókat tesz lehetővé, így ezek a sílécek ideálisak a szűk fák között való hasításhoz vagy a zegzugos terepen való navigáláshoz. A Black Crows Solis Freeride sílécek csúcsrockerrel is rendelkeznek, amely segít csökkenteni a csúcs elhajlását porban és változó hóviszonyok között.

Akár tapasztalt freeride profi vagy, akár csak szeretnéd a következő szintre emelni a síelésedet, a Black Crows Solis Freeride sílécek tökéletes választás számodra. Ezek a sílécek a teljesítmény, a sokoldalúság és a szórakozás tökéletes egyensúlyát kínálják, és biztosan új magasságokba emelik a síelést.

Megjegyzés: A sílécek nem tartalmaznak kötéseket.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
126/100/108 mm
Derék szélessége:
100mm
Legjobb felhasználás:
Freeride
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
25m
Súly - páronként:
3600g
Mag anyaga:
Carbon, Üveggyapot, Nyárfa, Paulownia
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro