×
Menü

60L Duffle Bag Ski Backpack

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk az Atomic 60L Duffle Bag síhátizsákot, a téli sportok szerelmeseinek tökéletes társát. Ez a kiváló minőségű hátizsák ötvözi a praktikumot és a stílust, így tökéletes a síeléshez és a különböző felfedezésekhez.

A nagyvonalú 60 literes kapacitással az Atomic düftin táska bőséges helyet kínál az összes sífelszerelésednek, a bakancsoktól kezdve a szemüvegeken át az extra rétegekig. Tartós 420D anyagból készült, így kiváló védelmet biztosít a holmiknak. Akár porban, akár jeges lejtőkön navigálsz, a vízálló és PVC-mentes konstrukció biztonságban és szárazon tartja a legfontosabb dolgaidat.

A hosszabb szabadtéri kalandok során a kényelem érdekében tervezett Atomic hátizsák állítható és jól párnázott vállpántokkal rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás maximális alátámasztást biztosít, és egyenletesen osztja el a súlyt, csökkentve a fáradtságot a hosszú túrák során. A könnyen hozzáférhető kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan, gond nélkül megragadhassa a felszerelését.

Akár a sípályákon, akár téli felfedezőútra indulsz, az Atomic 60L Duffle Bag síhátizsák megbízható partnered lesz minden szükséges felszerelésed szállítására. Tapasztalja meg a páratlan kényelmet és teljesítményt ezzel az Atomic hátizsákkal, a téli sportok szerelmesei által világszerte megbízható márkával.

Specifikációk

Súly:
880g
Típus:
Hátizsák
Magasság x Szélesség x Mélység:
56x40x27 cm
Tevékenység:
Téli sportok, Exploration
Külső héj anyaga:
420D Fabric
Térfogat:
60 l
Táska Jellemzői:
Állítható párnázott szíjak, Waterproof and PVC free, Easy access
Összes megjelenítése

SkatePro