×
Menü

Grom Junior Síszemüvegek

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A fiatal síelők számára tervezett Smith Grom síszemüveg ugyanazzal a csúcsminőségű technológiával büszkélkedhet, mint a felnőtt síszemüvegek, juniorbarát áron. A jellegzetes ChromaPop™ lencse technológiánkkal ezek a szemüvegek fokozzák a kontrasztot és felerősítik a természetes színeket, így a kicsiknek tiszta rálátásuk van a terep minden részletére. A szférikus Carbonic-X lencsék torzításmentes optikát és kiváló ütésállóságot biztosítanak.

A Fog-X páramentes belső lencse garantálja a páramentes teljesítményt, míg a kétrétegű DriWix archab elvezeti a nedvességet, így egész nap kényelmes, páramentes viseletet biztosít. Az üveg fölötti kialakítás könnyedén befogadja a szemüvegeket, köszönhetően a lebegő habmembránnak, amely kiküszöböli a halántékra nehezedő nyomást.

A könnyű beállítást biztosító kettős csúszós pánttal és a szilikon hátlapú pánttal kiegészített szemüveg a helyén marad, így ez a szemüveg legalább annyira praktikus, mint amennyire stílusos. Minden párhoz mikroszálas szemüvegzacskó jár a biztonságos tárolás és a kényelmes szállítás érdekében.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Double layer DriWix face foam
Arc méret:
Junior
Lencse időjárási típusa:
Részben felhős
Cserélhető lencse:
Igen
Lencse:
ChromaPop™ Everyday Green Mirror
Szemüveggel viselhető (OTG):
Igen
Tartalmazott Extra Lencse:
Nem
Párásodásgátló technológia:
Fog-X
Fényáteresztés (VLT):
23%

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro