×
Menü
Db

Roamer Duffel Bag 60L

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Db Roamer Duffel Bag 60L táskát, a kalandok szerelmeseinek tökéletes útitársát.

Ez a sokoldalú duffl táska tartós poliészterből készült, biztosítva, hogy bármilyen utazás során ellenálljon a megpróbáltatásoknak. Tágas, 60 literes kapacitása bőséges helyet biztosít az összes utazáshoz szükséges holmi számára, akár hétvégi kiruccanásra, akár hosszabb hátizsákos utazásra indulsz.

A Db Roamer kiemelkedik innovatív kialakításával, amely zökkenőmentesen változik át a hagyományos düftin táskából kényelmes hátizsákká. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a hordozási stílusok között, attól függően, hogy Ön mit szeretne, vagy milyen terepviszonyokkal találkozik utazása során.

Az átgondoltan tervezett táska számos rekesszel rendelkezik, hogy a holmijait rendezetten tarthassa. Az elülső cipzáras zsebben könnyedén hozzáférhet utazási dokumentumaihoz és kisebb tárgyaihoz, míg a fő rekesz bőséges helyet kínál a ruházat, a felszerelés és egyéb alapvető dolgok számára. A táska egy belső hálós zsebbel is rendelkezik, amely ideális a kényes tárgyak tárolására vagy az elektronika biztonságos megőrzésére.

Tapasztalja meg a páratlan kényelmet utazásai során a Db Roamer Duffel Bag 60L táskával. Állítható vállpántjai és párnázott hátlapja kényelmes viseletet biztosítanak, még akkor is, ha nehéz terhet cipel. Akár a nyüzsgő városi utcákon haladsz át, akár távoli vadregényes ösvényeket fedezel fel, ez a táska garantálja a stílust és a funkcionalitást.

Ne köss kompromisszumot a minőség és a sokoldalúság terén a következő kalandod során. Válaszd a Db Roamer Duffel Bag 60L táskát, a tartósság, a kényelem és a komfort megtestesítőjét. Indulj felfedezőútra magabiztosan, tudva, hogy a tökéletes útitársat tartod magad mellett.

Specifikációk

Térfogat:
60 l
Súly:
988g
Típus:
Duffel / backpack combo
Belső Bélés:
Polyester
Külső héj anyaga:
Polyester
Összes megjelenítése

SkatePro