×
Menü

Setup BMX Fork

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Tall Order Setup BMX villa egy kiváló minőségű villa, amelyet freestyle BMX-zéshez terveztek. Vékony profilú, háromszorosan kúposított kúpos lábakkal rendelkezik, amelyek 100%-ban hőkezelt 4130-as krómozott acélból készültek, kivételes szilárdságot és tartósságot biztosítva. Ezek a lábak a fogasléc és a kerékagyvédő szabad mozgását biztosító fogasléc bevágással vannak ellátva, így magabiztosan darálhatsz.

A kiesőnyílások CNC- megmunkálással készültek 5 mm vastagságúra és könnyítettek a súlycsökkentés érdekében, az erősség veszélyeztetése nélkül. A villa integrált csapágyazott futóművel és meghosszabbított kormánycsővel is rendelkezik a giroszkópos kompatibilitás érdekében, így könnyen testre szabható a beállítás. A stílusos H24-es felső kupakkal felszerelt Tall Order Setup BMX villa lenyűgöző tulajdonságainak sorát a Tall Order Setup BMX villa teszi teljessé.

Robusztus felépítésével ez a villa tökéletes azoknak a versenyzőknek, akik komolyan gondolják, hogy BMX-képességeiket a következő szintre emeljék.

Specifikációk

Kerék offset:
28mm
BMX stílus:
Freestyle BMX
Kerékátmérő:
20"
Anyag:
Cro-mo acél
Tengely átmérő:
10mm
Kormánycső hossza:
165mm
Súly:
862g
Összes megjelenítése

SkatePro