×
Menü

Hawx Magna 95 GW Női Síbakancs

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Vállaljon bármilyen hegyi terepet magabiztosan és kényelmesen az Atomic Hawx Magna 95 GW női sícipővel. A középhaladó női síelőknek tervezett, akiknek fontos a reakciókészség és az egész napos lábkomfort, ezek a bakancsok megváltoztatják a játékot.

Az Atomic Hawx Magna 95 GW a tökéletes sícipő a középhaladó női síelők számára, akik egy teljesítményorientált all mountain sícipőt keresnek egy lazább illeszkedéssel. Az Atomic Hawx Magna 95 GW szélesebb 102 mm-es léce és a megbocsátóbb 95-ös flex együttesen egy kényelmes, könnyű sícipőt alkot, amely tökéletes a haladó síelők számára.

Hawx Magna 95 GW sícipőnk lenyűgöző 95-ös flexszel büszkélkedhet, amely ideális egyensúlyt kínál a kontroll és a kényelem között. Érezze a fokozott erőátvitelt, amely lehetővé teszi a könnyed fordulókat és a kiváló manőverezhetőséget. A széles 102 mm-es lécnek köszönhetően pedig nem kell feláldoznia a precizitást és az irányítást a kényelemért.

A robusztus és rugalmas poliuretánból készült bakancshéjjal, valamint a stratégiailag elhelyezett megerősítéseket tartalmazó Prolite konstrukcióval kombinálva ezek a bakancsok könnyű érzést és kiváló tartósságot kínálnak. Élvezze a maximális kényelmet a memóriahabos és poliuretán bélésnek köszönhetően, amely a lába egyedi kontúrjához idomul.

A Hawx Magna 95 GW forradalmi talp- és mandzsettakialakítása további kényelmet és támogatást nyújt. A híres GripWalk talpunkkal felszerelve ezek a bakancsok könnyed járási kényelmet biztosítanak, miközben a lejtőkre indul. Ezenfelül fokozott kötés-kompatibilitást kínálnak a különböző GripWalk kötésrendszerek között, így zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a gyaloglásról a síelésre.

Emelje új magasságokba a síelés élményét az Atomic Hawx Magna 95 GW női sícipővel. Kiváló tervezési elemeik, a mandzsettarendszertől a bélésig, személyre szabott és támogató illeszkedést biztosítanak, amely felerősíti a hegyekben való élvezetet. Készülj fel arra, hogy meghódíts bármilyen pályát és élvezd a fergeteges síkalandokat ezekkel a kivételes bakancsokkal.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain
Évjárat:
24/25
Flex:
95
Lábfej szélessége (mm):
102mm
Cipő szélessége:
Széles
Ügyességi szint:
Középhaladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding
Külső héj:
Poliuretán, Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab, Polyurethane
Cipő tulajdonságai:
Adaptive Fit System Cuff
Összes megjelenítése

SkatePro