×
Menü

Hawx Prime 95 Boa GW Női Síbakancs

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Hawx Prime 95 Boa GW női sícipő a kényelem és a teljesítmény tökéletes keverékével büszkélkedhet a nők számára, akik olyan bakancsot keresnek, amely egyikben sem köt kompromisszumot. A haladó síelők számára készült, a 95-ös flex a merevség és a finomság megfelelő egyensúlyát biztosítja a dinamikus irányításhoz a lejtőkön. A Hawx Prime 95 közepes cipőtípussal és 100 mm-es lábszélességgel tervezve a közepes lábmérettel rendelkező síelőknek készült.

Az Atomic jellegzetes Prolite konstrukciójával ezek a sícipők hihetetlenül könnyűek, anélkül, hogy az erő vagy a stabilitás terén kompromisszumot kötnének. Az Energy Backbone a bakancs hátsó részén további szilárdságot biztosít, maximalizálva az energiaátvitelt a síelőtől a sílécre a precíz mozgások és a reakciókészség érdekében. Az Adaptive Fit System Cuff és az AFS Cuff optimális illeszkedést és kényelmet biztosít, könnyedén alkalmazkodik a különböző lábformákhoz és vádliméretekhez.

A Hawx Prime 95 Boa GW intuitív Boa zárórendszerrel van felszerelve, amely gyors, pontos és személyre szabott illeszkedést biztosít egy egyszerű tárcsafordítással. Ez a kényelmes zárórendszer lehetővé teszi a menet közbeni beállításokat, még kesztyűben is, maximális kényelmet és kontrollt biztosítva a lejtőkön töltött nap során. A GripWalk külső talpuk fokozott tapadást és vonóerőt biztosít járás közben, biztonságos lépést biztosítva a hüttétől a felvonóig és vissza.

Ezek a bakancsok kompatibilisek a GripWalk kötésekkel, így biztosítva a zökkenőmentes integrációt és teljesítményt. A Memory hab bélés személyre szabott illeszkedést és kivételes kényelmet biztosít, melegen tartva és támogatva lábát a síelés során.

Tapasztald meg a könnyed síelést az Atomic Hawx Prime 95 Boa GW női sícipővel, amelyet úgy terveztek, hogy a nők számára a teljesítmény, a precizitás és a kényelem tökéletes egyensúlyát biztosítsa.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain
Évjárat:
24/25
Flex:
95
Lábfej szélessége (mm):
100mm
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Középhaladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding
Külső héj:
Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab
Cipő tulajdonságai:
Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Összes megjelenítése

SkatePro