×
Menü

Hawx Prime 115 S Boa Női Síbakancs

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Hawx Prime 115 S Boa sícipőt olyan haladó női síelőknek tervezték, akiknek teljesítmény és kényelem kell mindenféle terepen. A 115-ös flex minősítéssel ezek a bakancsok nagyszerű tartást és kontrollt nyújtanak, miközben némi flexet is engednek az ütések és rezgések elnyelésére. A 100 mm-es lábszélesség és a normál bakancsszélesség kényelmes, teljesítményorientált illeszkedést biztosít, míg a Memory Foam bélés a maximális kényelem érdekében a lábfejhez idomul. Az Adaptive Fit System mandzsetta és a Power Shift mandzsetta lehetővé teszi, hogy a bakancs illeszkedését az Ön síelési stílusához és preferenciáihoz igazítsa.

A Hawx Prime 115 S Boa bakancsot poliuretán és Prolite bakancshéjjal készítették, amely könnyű és tartós szerkezetet biztosít, amely maximalizálja az erőátvitelt. A GripWalk talp optimális erőátvitelt és könnyű járást biztosít, miközben kompatibilis a GripWalk specifikus kötésekkel. Emellett a csizma hővel alakítható a valóban testre szabott illeszkedés érdekében.

A nagy teljesítményű tulajdonságok és a kényelemorientált kialakítás kombinációjával az Atomic Hawx Prime 115 S Boa sícipő kiváló választás azoknak a női síelőknek, akik a következő szintre szeretnék emelni tudásukat. Akár a gondozott pályákon rohansz lefelé, akár a kihívást jelentő terepeken, ezek a bakancsok biztosítják azt a támogatást, kontrollt és kényelmet, amire szükséged van a legjobb teljesítményedhez.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain
Évjárat:
24/25
Flex:
115
Lábfej szélessége (mm):
100mm
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Haladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding
Hőre formálható:
Igen
Külső héj:
Poliuretán, Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab
Cipő tulajdonságai:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Összes megjelenítése

SkatePro