×
Menü

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Hódítson meg bármilyen gondozott pályát könnyedén és precízen a Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving síléccel. Ezeket a haladó szintű síléceket azoknak tervezték, akiknek páratlan teljesítményre és kontrollra van szükségük. Az LT a "Long Turn" rövidítése, ami jelzi a könnyed kezelhetőségüket a lendületes kanyarokban. A síléceket úgy tervezték, hogy a végső sípályateljesítményt nyújtsák, egyesítve az erőt, a mozgékonyságot és a stabilitást.

Ezeknek a síléceknek a középpontjában a Titanal és a bükkfa forradalmi kombinációja áll, ami hihetetlenül erős, mégis könnyű konstrukciót eredményez. Ez az innovatív mag kivételes rezgéselnyelést és stabilitást biztosít, ami még kihívást jelentő terepen is sima utazást biztosít. Az élvonalbeli Rectangular Sidewall konstrukció tovább fokozza az erőátvitelt, és biztosítja a szükséges reakciókészséget, hogy precízen száguldhasson le a lejtőkön. Ezek a sílécek LCT-vel (Line Control Technology) vannak felszerelve, egy innovatív technológiával, amely kiküszöböli az ellenhajlást, és maximális stabilitást és éltapadást biztosít. Akár a kordonon carvingolsz, akár a technikásabb szakaszokon navigálsz, a Rossignol Hero Elite LT TI sílécek fokozzák a síelés élményét és növelik a síelés élvezetét a pályán.

Hogy teljessé tegye ezt a kivételes csomagot, a Rossignol Hero Elite LT TI a Konect NX 12 GripWalk kötéssel előre felszerelve érkezik. Ezek a kötések biztonságos és állítható kapcsolatot biztosítanak a síléchez, és a síelők széles skálájára alkalmasak a középhaladóktól a haladókig. A 3,5 és 12,0 közötti DIN-beállításokkal ezek a kötések sokoldalúak, és az Ön egyedi igényeihez igazíthatók. A kötések kompatibilisek mind az Alpine Adult Boots (ISO 5355), mind az Alpine Junior Boots (ISO 5355), valamint a GripWalk Boots (ISO 23223) és a GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223) sílécekkel. Ez a kompatibilitás megadja a szabadságot, hogy a lábadnak és a síelési stílusodnak legjobban megfelelő bakancsot válaszd.

Tapasztald meg a tiszta síelés boldogságát a Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving síléccel. Készülj fel, hogy nyomot hagyj a lejtőkön, és emeld a síelést új, felemelő magasságokba.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
121/71/101 mm
Derék szélessége:
71mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Titanal, Bükkfa
Profil:
Tip Rocker
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
3.5-12.0
Extra tulajdonságok:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro