×
Menü

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving sílécek páratlan teljesítményt nyújtanak a középhaladó és haladó síelők számára, akik a lejtőkön szeretnének kitűnni. Ezek a precizitással és innovációval tervezett sílécek minden egyes kanyarban felemelő síélményt nyújtanak.

Az elegáns és robusztus profillal tervezett Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving sílécek Titanal és bükkfával megerősített többfás maggal rendelkeznek, amely kivételes erőt, stabilitást és élkontrollt biztosít. A sílécek tip rocker profilja könnyű kanyarindítást és sima kanyarátmenetet biztosít, így tökéletesen alkalmas a különböző hóviszonyok leküzdésére.

Az integrált LCT (Line Control Technology) optimális stabilitást és kontrollt biztosít, így a síelők magabiztosan támadhatják a lejtőket, és megtarthatják a precíz vonalvezetést. Ez a technológia elnyeli a rezgéseket, így nagy sebességnél is sima és gördülékeny haladást biztosít. A sílécek téglalap alakú oldalfal-konstrukcióval is rendelkeznek, amely fokozott erőátvitelt és éltapadást biztosít.

Az NX 12 kötéssel felszerelve ezek a sílécek azonnal használatra készek. A 3,5-12,0 közötti DIN beállítási tartományban a kötések állíthatóak, hogy megfeleljenek a különböző súlyú és teljesítményű síelőknek. Ez a rugalmasság személyre szabott illeszkedést és optimális biztonságot biztosít.

Akár középhaladó síelő vagy, aki fejleszteni szeretné a képességeit, akár haladó síelő, aki felemelő teljesítményre vágyik, a Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving sílécek tökéletes társak egy felejthetetlen síkalandhoz. Tapasztald meg a precíz carving, a kivételes erő és a zökkenőmentes irányítás izgalmát minden pályán ezekkel a prémium sílécekkel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
123/68/104 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Fa, Titanal, Bükkfa
Profil:
Tip Rocker
Kötés:
Tartalmazza
DIN beállítás:
3.5-12.0
Extra tulajdonságok:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro