×
Menü

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW síléc nőknek sima és mozgékony futást kínál a középhaladó és haladó síelőknek, akik szeretik felfedezni az egész hegyet. Sokoldalúságuk és könnyű kezelhetőségük miatt tökéletes társak a síelők számára, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és élvezni minden pillanatot a sípályákon.

A 70 mm-es derékszélességnek köszönhetően ezek a sílécek kiválóan alkalmasak tökéletesen kontrollált kanyarok faragására a gondozott pályákon. Ugyanakkor megbocsátóak maradnak az egyenetlen terepen, és elegendő úszóképességet biztosítanak ahhoz, hogy a pályán kívülre merészkedjenek, amikor friss porfelhő hívogat. Az élénk konstrukció és a camber profil kivételes éltapadást és erőteljes visszapattanást biztosít a magával ragadó síelés élményéhez.

Az Atomic sílécek Revoshock technológiája hatékonyan elnyeli a rezgéseket, így még a göröngyös pályákon is egyenletes futást biztosít, csökkenti a síelő fáradtságát, és lehetővé teszi, hogy a technikára koncentrálhasson. A Dura Cap oldalfal további stabilitást és erőátvitelt biztosít, míg a hegyvédő fokozza a tartósságot, így a Cloud C12 síléc megbízható választás, amely sok szezonon át tart.

A mellékelt M 10 GW kötések 3,0-10,0 DIN-beállítási tartományban biztosítják a biztonságos és pontos erőátvitelt, és a GripWalk bakancsokkal kompatibilisek a további kényelem érdekében. Az Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW sílécek a teljesítmény, a sokoldalúság és a felhasználóbarát használat tökéletes egyensúlyát kínálják, így kiváló választás a középhaladó és haladó női síelők számára, akik új magasságokba szeretnék emelni az all-mountain síelés élményét.

Ezekkel a sílécekkel magabiztosan vághatsz neki bármilyen terepnek, precíz kanyarokat vághatsz, lebeghetsz a porban, és könnyedén fejlesztheted a tudásodat. Az Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW síléc a kapu a felejthetetlen téli kalandok világába.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
110/70/99 mm
Derék szélessége:
70mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Piste
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Atomic Wood Core
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
3.0-10.0
Extra tulajdonságok:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro