×
Menü

Sender Soul 102 Freeride Síléc

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel bármilyen terep meghódítására a Rossignol Sender Soul 102 Freeride síléccel, amely a tökéletes felszerelés all mountain és freeride síeléshez.

Ezek a precízen tervezett sílécek sokoldalú 102 mm-es derékszélességgel büszkélkedhetnek, tökéletes egyensúlyt kínálva a gondozott pályákhoz és a poros kalandokhoz egyaránt. Akár középhaladó, akár haladó síelő vagy, a Sender Soul 102 feldobja a síelés élményét.

Tapasztalja meg a páratlan stabilitást és simaságot a sílécek Rectangular Sidewall konstrukciójának köszönhetően, amely optimális energiaátvitelt és élkontrollt biztosít. Engedje szabadjára teljes potenciálját, és magabiztosan rohanjon át bármilyen terepen.

Ezeknek a síléceknek a középpontjában az erős, mégis könnyű nyárfa mag áll, amely kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít. Érezze a sima és érzékeny teljesítményt, ahogy lefelé szeli az utat a hegyoldalon.

A Sender Soul 102 Freeride sílécek olyan fejlett tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Titanal Beam, ami extra erőt és merevséget ad a síeléshez. Tip és Tail Rocker profilja könnyed lebegést biztosít a mély hóban, miközben kiváló kontrollt biztosít a kemény havon.

A kötések nem tartoznak a csomaghoz, így a beállításokat a személyes preferenciáidnak és síelési stílusodnak megfelelően alakíthatod ki. Ezek az uniszex sílécek tökéletesek mind férfiak, mind nők számára, akik a freeride izgalmát és szabadságát keresik.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a Rossignol Sender Soul 102 Freeride sílécek tulajdonosa légy, a jegyed a felejthetetlen kalandokhoz és a határtalan síelési lehetőségekhez.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
135/102/125 mm
Derék szélessége:
102mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Fa, Nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Titanal Beam, Rectangular Sidewall
Nem:
Férfi, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro