×
Menü

Sender Free 110 Freeride Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Engedje szabadjára a teljes potenciálját a lejtőkön a Rossignol Sender Free 110 Freeride síléccel! A középhaladó és haladó síelők számára tervezett, sokoldalú sílécek mind az all-mountain, mind a freeride terepeken kiválóak.

A 110 mm-es, nagyvonalú derékszélességgel rendelkező Sender Free 110-es sílécek kivételes lebegést biztosítanak a mély hóban, és páratlan stabilitást nyújtanak a változó körülmények közötti carvinghoz. A Titanal Beam-rel és Carbon Alloy Matrix-szal megerősített nyárfa magszerkezet optimális erőátvitelt és éltapadást biztosít, így magabiztosan tölthetsz keményen és fedezhetsz fel új vonalakat.

A sílécek modern profilt tartalmaznak csúcs- és farokrockerrel, amely lehetővé teszi a könnyed pivotálást és a manőverezhetőséget a szűk helyeken, így kiváló választás a technikai freeride-hoz. Akár a friss porban vágtatsz, akár a zúzalékon és a chopon navigálsz, a Sender Free 110-esek sima, érzékeny vezetést biztosítanak.

A Rossignol Rectangular Sidewall konstrukciója fokozott tartósságot és éltartást biztosít, hosszú távú teljesítményt biztosítva. Az uniszex kialakítású Sender Free 110 Freeride sílécek a férfi és női síelőknek egyaránt megfelelnek, így sokoldalú választás minden nemű versenyző számára. A kötések nem tartoznak a csomaghoz, így a beállításokat a saját preferenciáid alapján testre szabhatod.

Emelje a freeride élményét a Rossignol Sender Free 110 Freeride síléccel. Érezd a mámoros hódítást bármilyen terepen, a gondozott lejtőktől a pályán kívüli porhanyós buckákig. Készülj fel, hogy feszegesd a határaidat, és újradefiniáld a síkalandok határait!

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
140/110/133 mm
Derék szélessége:
110mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Fa, Nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Titanal Beam, Carbon Alloy Matrix, Rectangular Sidewall
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro