×
Menü

Experience 78 CA + XP 10 GW Womens All Mountain Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Hódítsd meg a lejtőket a Rossignol Experience 78 CA síléccel, amely az erő és a mozgékonyság tökéletes keveréke a középhaladó női síelők számára. Ezeket az all-mountain csodákat úgy tervezték, hogy sima és könnyed síelést biztosítsanak, függetlenül a tereptől és a hóviszonyoktól.

A sokoldalú 78 mm-es derékszélességgel az Experience 78 CA sílécek kiváló lebegést biztosítanak a porban, miközben stabilitást és éltartást biztosítanak a gondozott pályákon. Fejlett konstrukciójukban fa, karbon, üvegszál és nyárfa kombinációja található, ami egy könnyű, mégis erőteljes sílécet eredményez, amely könnyedén reagál minden mozdulatodra. A Tip and Tail Rocker profil könnyű kanyarodást és könnyed manőverezhetőséget biztosít, így ezek a sílécek még a kevésbé tapasztalt síelők számára is könnyedén kezelhetők.

A Rossignol Experience 78 CA sílécek előszerelt XP 10 GW kötésekkel érkeznek, amelyek mind az Alpine, mind a GripWalk bakancsokkal kompatibilisek, így biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosítanak a bakancs és a síléc között. A 2,5 és 10,0 közötti DIN-beállításokkal ezek a kötések könnyen beállíthatók a síelési képességedhez és preferenciáidhoz.

Az olyan kiegészítő funkciók, mint az All Trail Sidecut, az Assist Flex és a Drive Tip Solution fokozzák a sílécek teljesítményét és érzékenységét, így biztosítva a sima és élvezetes utazást bármilyen terepen. Készülj fel, hogy a Rossignol Experience 78 CA síléccel - az all-mountain síelés kalandjainak kapujával - emeld a síelés élményét!

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
125/78/11 mm
Derék szélessége:
78mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Középhaladó
Mag anyaga:
Fa, Carbon, Üveggyapot, Nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
2.5-10.0
Extra tulajdonságok:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro