×
Menü
K2

Reckoner 92 Womens Freeride Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Vegye át az irányítást bármilyen terepen a K2 Reckoner 92 női freeride síléccel. Ezek a sokoldalú sílécek a magabiztosság és az irányítás tökéletes kombinációját nyújtják minden szintű síelő számára.

Az All-Terrain Twin Rockerrel ellátott Reckoner 92 páratlan sokoldalúságot biztosít minden hóviszonyok között. Mondjon búcsút a kompromisszumoknak, és élvezze a zökkenőmentes átmenetet a gondozott pályákról a friss porba. A Reckoner 92-vel a meredélyeket szaggathatod, a buckákon szárnyalhatsz, vagy uralhatod a parkot.

A K2 Hybritech Sidewall konstrukciója a talp alatt biztosítja a pontosságot és az erőt, míg a sapkakialakítás a hegyben és a farokban fokozza az éltapadást és a manőverezhetőséget. A lendületes Aspen Micro Block maggal ezek a sílécek könnyűek, mégis megbocsátóak, így tökéletes egyensúlyt biztosítanak az agilitás és a stabilitás között.

Ne hagyja ki a végső freeride élményt. Szerezze be a K2 Reckoner 92 női freeride sílécet még ma, és fedezze fel a hegyeket, mint még soha. A kötések külön megvásárolhatók.

Specifikációk

Szélesség:
124-92-114 mm
Derék szélessége:
92mm
Legjobb felhasználás:
Freeride
Ügyességi szint:
Középhaladó
Rádiusz:
14.6m
Súly - páronként:
3010g
Mag anyaga:
Rezgő nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Triaxially Braided, Bio-Resin
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro