×
Menü

Maven 86 All Mountain Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Maven 86 All Mountain síléccel, amely tökéletes társ a sokoldalúságot és páratlan teljesítményt kereső női síelők számára, bármilyen kalandot megélhetsz a lejtőkön.

Az Atomic sílécek Maven 86 All Mountain síléceit úgy tervezték, hogy bármilyen terepen, a gondozott lejtőktől a backcountry porig könnyedén és kontrolláltan megállja a helyét. Tapasztald meg a tökéletes all-mountain szabadságot, miközben a friss havon vágtatsz át és kihívást jelentő terepeken küzdöd le magad.

Az Atomic Wood Core és Omatic Core keverékével készült sílécek kivételes stabilitást és ütéscsillapítást biztosítanak, így még igényes körülmények között is sima és kényelmes utazást biztosítanak. A Flow profil és a Dura Cap oldalfal konstrukció páratlan tartósságot és torziós merevséget biztosít a precíz élkontroll és a stabilitás érdekében nagy sebességnél is.

A 86 mm-es derékszélességgel a Maven 86 All Mountain síléc tökéletes egyensúlyt kínál a porban való lebegés és a kemény talajon való éltartás között. A Tip és Tail Rocker profil biztosítja a könnyed fordulókezdés és a játékos manőverezhetőséget, így ezek a sílécek ideálisak minden szinten síelők számára, a kezdőtől kezdve, aki fejlődni szeretne, egészen a tapasztalt síelőkig, akik sokoldalú all-mountain társat keresnek.

Az Atomic Maven 86 All Mountain sílécek a tökéletes választás azoknak a női síelőknek, akik teljesítményt, sokoldalúságot és stílust igényelnek bármilyen terepen. Fogadd el a hegyek izgalmát és emeld új magasságokba a síelés élményét az Atomic sílécekkel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
120/86/103 mm
Derék szélessége:
86mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Mag anyaga:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro