×
Menü

Maven 93 C All Mountain Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Maven 93 C síléceket azoknak tervezték, akik sokoldalú és nagy teljesítményű sílécet keresnek minden hegyi körülmények között. Akár tapasztalt veterán, akár csak most kezded, ezek a sílécek tökéletesek a középhaladó és haladó síelők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket. A 92 mm-es derékszélességgel és sokoldalú konstrukcióval a Maven 93 C ideális a legkülönfélébb körülmények között, a tökéletesen előkészített lejtőktől a mély porhófödémekig.

A sílécek szakértelemmel készültek az Atomic híres Atomic Wood Core és Omatic Core magjának felhasználásával, amelyek egyesítik az erőt, a manőverezhetőséget és a sima vezetést. Tip és Tail Rockerrel rendelkeznek, ami könnyed kanyarokat és maximális kontrollt biztosít. A flow-profilos kialakítással a Maven 93 C-k kivételes éltapadást és kontrollt biztosítanak, míg a Carbon Backbone extra teljesítményt és stabilitást ad. A Dura Cap oldalfal hosszú élettartamot biztosít, az elegáns dizájn pedig biztosan felkelti a figyelmet a lejtőkön.

Az Atomic Maven 93 C sílécek minden tudásszintű, nemű és síelési preferenciájú síelő számára előnyösek. Ezek a sokoldalú és nagy teljesítményű sílécek a stabilitás és a mozgékonyság tökéletes egyensúlyát kínálják, lehetővé téve, hogy feszegesse határait és magabiztosan fedezze fel az új terepeket. Ne hagyja ki a tökéletes síélményt - ragadja meg az Atomic Maven 93 C sílécet még ma, és emelje síelését új magasságokba!

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
126/93/110 mm
Derék szélessége:
92mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Mag anyaga:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro