×
Menü

Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Tapasztald meg a könnyed síelést az Atomic Cloud Q9 + M 10 GW - All Mountain síléccel!

Bemutatjuk a forradalmian új Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain sílécet, amelyet kifejezetten olyan női síelők számára terveztek, akik a sima és könnyed síelés élményét keresik. A legújabb technológiával és páratlan dizájnnal ezek a sílécek a következő szintre emelik a síelést.

Az Atomic Cloud Q9 női specifikus kialakítással és 75 mm-es derékszélességgel készült, és tökéletes egyensúlyt kínál a stabilitás és az agilitás között, így bármilyen terepen zökkenőmentes haladást biztosít. Az innovatív Densolite magot tartalmazza, amely optimális súly-teljesítmény arányt biztosít a fáradtságmentes síeléshez, és a Dura Cap oldalfalával kombinálva fokozza az erőátvitelt és az éltapadást.

A camber profillal felszerelt Cloud Q9 páratlan kontrollt és precizitást biztosít, így könnyedén végezhetsz precíz kanyarokat és vágásokat. A Tip Protector biztosítja a sílécek fokozott tartósságát és hosszú élettartamát, így megbízható társa lesz minden kalandban.

Az Atomic Cloud Q9 + M 10 GW előszerelt M 10 GW kötéssel érkezik, amely kompatibilis a GripWalk bakancsokkal a kényelmes és kényelmes illeszkedés érdekében. Állítsa be a kötést a kívánt DIN-beállításra a 3,0-10,0 tartományon belül, hogy megfeleljen a tudásszintjének és biztosítsa az optimális teljesítményt.

Az Atomic síléc a Cloud Q9-et minden szintű női síelőnek tervezte, a kezdőktől a középhaladókig, akik olyan all-mountain sílécet keresnek, amely a könnyű kezelhetőséget kivételes teljesítménnyel ötvözi. Vállalj bármilyen lejtőt magabiztosan és kecsesen az Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain síléccel!

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
120/75/103 mm
Derék szélessége:
75mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Mag anyaga:
Atomic Wood Core, Densolite Core
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
3.0-10.0
Extra tulajdonságok:
Dura Cap Sidewall, Tip Protector
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro