×
Menü

Octo Birdie All Mountain Síléc

Siess! Csak 3 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel a repülésre a Black Crows Octo Birdie all-mountain síléccel. A 84 mm-es élénk derékszélességgel ezek a sílécek olyan hölgyek számára készültek, akik minden tereptípust meghódítanak, a tökéletesen ápolt lejtőktől a mély, friss porig. Az Octo Birdie sílécek ideálisak a középhaladó és haladó síelők számára, akik a hegy minden szegletét könnyedén szeretnék felfedezni.

Az Octo Birdie sílécek üvegszálas és nyárfa maggal készültek, amely optimális egyensúlyt biztosít az erő és a rugalmasság között, és éppen a megfelelő merevséget biztosítja a dinamikus vezetéshez és a reszponzív irányításhoz, miközben kiváló játékosságot biztosít. Ezek a sílécek hihetetlenül sokoldalúak, és tökéletesen alkalmazkodnak a különböző hóviszonyokhoz, a kemény taposott murvától a puha, bolyhos hóig, így időjárástól függetlenül tökéletes síélményt nyújtanak.

Vágtass le a lejtőkön stílusosan, és tegyél minden kanyart élvezetes kalanddá a Black Crows Octo Birdie sílécekkel. Ezek a sílécek 14 méteres sugarukkal sima, kiszámítható kanyarodási teljesítményt nyújtanak, ami bizalmat ébreszt, és lehetővé teszi, hogy könnyed, gyönyörű kanyarokat faragjon ki.

Tapasztald meg az igazi szabadságot a hegyen a Black Crows Octo Birdie all-mountain sílécekkel. Engedje szabadjára teljes potenciálját, és fedezze fel a síelés egy teljesen új szintjét ezekkel a csúcskategóriás sílécekkel, amelyeket kifejezetten olyan nőknek terveztek, akik a legjobbat követelik. A kötések nem tartoznak a csomaghoz, így a síelési stílusodnak és igényeidnek megfelelő tökéletes kötést választhatsz.

Model specifikációk

ModellSzélességSúly - páronként
155cm124/84/113 mm2900g
161cm126/84/113 mm3000g
167cm126/84/113 mm3050g
173cm127/84/114 mm3100g

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Derék szélessége:
84mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Rádiusz:
14m
Mag anyaga:
Üveggyapot, Nyárfa
Kötés:
Nem tartalmazza
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro