×
Menü

Camox All Mountain Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Black Crows Camox All Mountain sílécet, a tökéletes társat a következő off-piste kalandodhoz. Ezeket az uniszex síléceket olyan haladó síelőknek tervezték, akik sokoldalúságot és teljesítményt keresnek mindenféle hóviszonyok között.

A 97 mm-es derékszélességgel a Camox síléc tökéletes egyensúlyt kínál a stabilitás és a manőverezhetőség között. Hódítson meg bármilyen terepet, a frissen ápolt lejtőktől a mély porhóban megbúvókig, és tapasztalja meg a sima és könnyed vezetést minden egyes kanyarban.

Az üvegszálas és kőris maggal készült sílécek érzékeny és élénk teljesítményt nyújtanak. A camber profil biztosítja az él tartását és a precizitást, lehetővé téve, hogy pontos kanyarokat hajtson végre, és magabiztosan vágjon le a hegyről.

A Black Crows Camox All Mountain sílécek tartósan készültek, és ellenállnak a szigorú használat követelményeinek. Tartós felépítésük hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít, így aggodalmak nélkül koncentrálhatsz arra, hogy élvezd a lejtőkön töltött időt.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezekhez a sílécekhez nem tartozik kötés. Válassza ki a síelési stílusának és tudásszintjének megfelelő tökéletes kötést, és élje át a téli sportok izgalmát, mint még soha.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
131/97/119 mm
Derék szélessége:
97mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
20m
Súly - páronként:
4000g
Mag anyaga:
Üveggyapot, Hamu
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro