×
Menü

Freeflex 14 GW Race Plate Síkötés

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head Freeflex 14 GW Race Plate síkötés a csúcsminőségű, versenykész kötések közé tartozik. Ezeket a nagy teljesítményű kötéseket olyan tapasztalt síelőknek tervezték, akik a legjobbat követelik meg az erő, az irányítás és a pontosság tekintetében.

A kötések kompatibilisek a GripWalk sícipőkkel, és 4-14 DIN beállítási tartományt kínálnak, így a síelők széles skálájának megfelelőek. Emellett 85 mm-es fékszélességgel rendelkeznek, ami ideális a legtöbb modern síléchez. A Freeflex 14 GW kötések 21 mm-es állványmagassággal is rendelkeznek, ami kiváló stabilitást és élkontrollt biztosít.

A könnyű anyagokból készült Head Freeflex 14 GW Race Plate síkötés súlya mindössze 1170 g, így garantálja, hogy nem nehezíti meg a lejtőkön. Emellett hihetetlenül könnyen beállíthatóak és használhatóak, így gyorsan és biztonságosan mehetsz ki a hóra.

Összességében a Head Freeflex 14 GW Race Plate síkötés nagyszerű választás a haladó és tapasztalt síelők számára, akik nagy teljesítményű kötést keresnek, amely optimális teljesítményt, kontrollt és pontosságot kínál az izgalmas és élvezetes síeléshez.

Csak szerelőlemezzel ellátott sílécekhez

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Fékkar szélessége:
85mm
Súly:
1170g
DIN beállítás:
4.0-14.00
Legjobb felhasználás:
Race, Piste
Magasság a síhez képest :
21mm
Összes megjelenítése

SkatePro