×
Menü

Shift2 13 MN Síkötés

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Shift2 13 MN síkötés a tökéletes választás azoknak a síelőknek, akik a backcountry felfedezésének szabadságát szeretnék élvezni anélkül, hogy feláldoznák a teljesítményt a lejtőkön. Ezek az MNC (Multi-Norm Certified) kötések hagyományos alpesi és túrabakancsokkal is kompatibilisek, így a szükséges sokoldalúságot nyújtják, hogy bárhová mehessen, ahová a hó viszi.

A 6,0-13,0 DIN-beállítással a Shift2 13 MN tökéletes a középhaladó és haladó síelők számára, akik nagy teljesítményt várnak el a kötéstől. Ezt a kötést a biztonság és a hatékonyság szem előtt tartásával tervezték, a fokozott erőátvitel érdekében alacsony profilú vázat használva. Ezek a kötések túlméretezett platformmal és karbonbetétes PA konstrukcióval is rendelkeznek, ami könnyű, mégis merev vázat biztosít.

A Shift2 13 MN számos kényelmes funkcióval is büszkélkedhet, beleértve a könnyen használható mászási segédeszközöket és a hike and ride kapcsolót, ami megkönnyíti az átmenetet a lejtők és a túrázás között. A TUV minősítés biztosítja, hogy ezeket a kötéseket alaposan tesztelték, és megfelelnek minden biztonsági előírásnak.

Az Atomic Shift2 13 MN síkötéssel mindkét világból a legjobbat élvezheti - fedezze fel a terepet és élvezze a lejtőket, mindezt egyetlen sokoldalú kötéssel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Kötés Típusa:
MNC Binding
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Fékkar szélessége:
100mm, 110mm
DIN beállítás:
6.0-13.0
Legjobb felhasználás:
Freeride, Touring
Magasság a síhez képest :
30mm
Extra Funkciók:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Összes megjelenítése

SkatePro