×
Menü

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Síkötés

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head Freeflex 11 GW Race Plate síkötés egy nagy teljesítményű kötés, amelyet tapasztalt síelőknek terveztek, akik maximális kontrollt és precizitást keresnek a lejtőkön. Egyedülálló Freeflex Pro kötésrendszerrel rendelkezik, amely sima, egyenletes flexet biztosít az optimális teljesítmény érdekében. Ez biztosítja a maximális erőátvitelt és érzékenységet, így magabiztosan végezhet gyors, precíz kanyarokat.

A könnyű, tartós anyagokból készült és szélesebb, 85 mm-es fékkar szélességgel ellátott kötés kiváló stabilitást és irányíthatóságot biztosít. A GripWalk kötésrendszer biztosítja a kompatibilitást az összes GripWalk bakanccsal (ISO 23223), biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítva. A további kényelem érdekében a kötések könnyen használható step-in kialakítással rendelkeznek, így a sílécek gyorsan és egyszerűen fel- és levehetők.

A 3,0-11,0 közötti DIN-beállítási tartománynak köszönhetően a Head Freeflex 11 GW Race Plate síkötés a kezdőtől a profikig minden síelőhöz beállítható. Ideálisak a sípályán és a versenyzéshez, a teljesítmény és az irányíthatóság tökéletes egyensúlyát kínálják az élvezetes síelés élményéhez.


Kizárólag szerelőlemezzel ellátott sílécekhez

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Fékkar szélessége:
85mm
Súly:
1130g
DIN beállítás:
3.0-11.0
Legjobb felhasználás:
Race, Piste
Magasság a síhez képest :
21mm
Összes megjelenítése

SkatePro