×
Menü

Flexvent Strap SR Back Protector

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Emelje a síelés élményét a Rossignol Flexvent Strap SR hátvédővel. Kifejezetten az alpesi síelés követelményeihez tervezték, ez a hátprotektor a tökéletes felszerelés, amely a kényelem és rugalmasság veszélyeztetése nélkül biztosítja a biztonságot. A legújabb technológiával készült Rossignol Flexvent a védelem és a mozgásszabadság tökéletes keverékét biztosítja.

A Flexvent Strap SR hátvédő fejlett konstrukcióval büszkélkedhet, amely szegmentált, többrétegű habot tartalmaz, amely hatékonyan elnyeli és eloszlatja az ütőerőket. Ez maximális védelmet biztosít a hátadnak, így nyugodtan feszegetheted a határaidat a lejtőkön. Emellett a protektor hevederrendszere biztonságos és szoros illeszkedést biztosít, így még a legkalandosabb pályákon is a helyén marad.

A Rossignol Flexvent Strap SR hátvédőt férfi síelők számára tervezték, így a Rossignol Flexvent Strap SR hátvédő elengedhetetlen azok számára, akiknek fontos a biztonság és a nagy teljesítmény. Tapasztalja meg a páratlan védelmet a kényelem és a mozgékonyság feláldozása nélkül. Vállaljon magabiztosan bármilyen terepet, és élvezze a Rossignollal a végső síelési élményt.

Specifikációk

Tervezett:
Síelés
Nem:
Férfi
Összes megjelenítése

SkatePro