×
Menü

Durden RIG Reflect Síszemüvegek

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Sweet Protection Durden RIG Reflect síszemüveg a retro inspirációt és a modern dizájnt ötvözi, hogy páratlan síelési élményt nyújtson a kibővített látómezővel. A karcsú, alacsony profilú kialakítással készült szemüveg 1,3 mm vastag hengeres lencsével rendelkezik a kiváló tisztaság érdekében. Exkluzív RIG® lencse technológiánkkal felszerelve fokozott kontrasztot, csökkentett színtorzulást és minimálisra csökkentett szemfáradtságot kínálnak, optimális teljesítményt biztosítva a sípályákon.

A szemüveg egyedi lencsehorog-felülettel büszkélkedhet az alján, amely lehetővé teszi a könnyed lencsecserét. A kényelmet és a tartósságot a keret belsejébe laminált szellőzőhabbal helyezték előtérbe. A keret külső oldalán okosan elhelyezett pánt garantálja az ideális illeszkedést a Sweet Protection sisakokhoz.

A további jellemzők közé tartozik a szuper oleofób és hidrofób bevonat, amely taszítja a vizet, a szennyeződéseket és a szennyeződéseket, valamint a 100%-os UV-védelem a szemed védelme érdekében. Túlméretes kialakításával és mindössze 141 grammos súlyával ezek a szemüvegek kivételes fedést és kényelmet biztosítanak a síelés során. Tapasztalja meg a páratlan tisztaságot, kényelmet és stílust a Sweet Protection Durden RIG Reflect síszemüveggel.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Arc méret:
One Size
Lencse időjárási típusa:
Felhős, Részben felhős, Napos
Cserélhető lencse:
Igen
Lencse:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Szemüveggel viselhető (OTG):
Igen
Sisakkal kompatibilis:
Igen
Légáramlás-rendszer:
Igen
Súly:
141g
Összes megjelenítése

SkatePro