×
Menü

Connor RIG Reflect Síszemüvegek

Siess! Csak 3 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Fedezze fel a tökéletes síelési élményt a Sweet Protection Connor RIG Reflect síszemüveggel. Ezek a keret nélküli szemüvegek páratlanul széles látómezőt biztosítanak, lehetővé téve, hogy gyönyörködhess a környezeted szépségében és észrevegyél minden akadályt az utadon. A RIG® technológiával felszerelt szemüvegek fokozzák a kontrasztot és természetes színeket biztosítanak, csökkentve a szem fáradtságát és biztosítva, hogy a kalandra koncentrálhasson.

A torikusan formázott lencse kiváló védelmet nyújt az elemekkel szemben, megvédve szemét minden lövedéktől, amit a természet az útjába sodorhat. Ha az időjárási körülmények megváltoznak, könnyedén kicserélheti a lencsét az optimális teljesítmény érdekében. A kényelem kulcsfontosságú, és a Connor RIG® Reflect Goggles szuper vékony, szellőző TPU-keretével biztosítja a kényelmes illeszkedést anélkül, hogy a látásodat veszélyeztetné.

Tapasztald meg a kristálytiszta tisztaságot a Clear A-F belső lencse technológiával, amely megháromszorozza a párásodás elleni hatékonyságot. A háromrétegű archab és a 3D hálós szellőzőnyílások megakadályozzák a párásodást és fenntartják az optimális légáteresztő képességet, garantálva a síelés élvezetes élményét. A fröccsöntött poliamidból készült és megmunkált élekkel ellátott szemüveg kivételes tartósságot és ütésállóságot biztosít.

A szuper oleofób és hidrofób bevonatok kivételes víz- és olajtaszító képességet biztosítanak. A 100%-os UV-védelemmel biztos lehet benne, hogy szemei jól védve lesznek a káros sugarakkal szemben.

Tapasztalja meg a páratlan teljesítményt és védelmet a Sweet Protection Connor RIG Reflect síszemüveggel. Síkalandjai soha többé nem lesznek ugyanolyanok ezzel a forradalmi síszemüveggel.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading), Gore Protective Vents, Extreme Impact Resistance, Toric Lens
Arc méret:
One Size
Lencse időjárási típusa:
Felhős, Részben felhős, Napos
Cserélhető lencse:
Igen
Szemüveggel viselhető (OTG):
Igen
Sisakkal kompatibilis:
Igen
Párásodásgátló technológia:
Clear A-F inner lens technology
Hab:
Triple layer face foam
Súly:
167g
Összes megjelenítése

SkatePro