×
Menü

Count Junior Spherical Síszemüvegek

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Induljon el a lejtőkön az Atomic Count Junior gömb alakú síszemüveggel, és tapasztalja meg a kivételes tisztaságot és védelmet. A fiatal síelők számára tervezett szemüveg gömb alakú lencsével széles látómezőt biztosít, így a gyerekek nem maradnak le egyetlen részletről sem a hegyen.

Az Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam-mal felszerelt szemüveg kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít, míg a Live Fit keret kényelmesen alkalmazkodik az arc körvonalaihoz. A Super Oleophobic és Hydrophobic bevonatok biztosítják a víz, a szennyeződések és az olaj taszítását, így bármilyen körülmények között megmarad a tiszta kilátás.

Az Anti Fog bevonat megakadályozza a ködképződést, így a síelésre koncentrálhatnak zavaró tényezők nélkül. A szilikonbevonatú pánt biztonságosan a helyén tartja a szemüveget, még a legintenzívebb futások során is. Az Atomic Count Junior Spherical síszemüveg tökéletes a napsütéses napokon a hegyen, és páratlan síelési élményt nyújt a fiatal kalandorok számára.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Arc méret:
Junior
Lencse időjárási típusa:
Napos
Cserélhető lencse:
Nem
Összes megjelenítése

SkatePro