×
Menü

Revent Q HD Photo Síszemüvegek

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Élvezze a legjobb láthatóságot és védelmet alpesi kalandjai során ezekkel az Atomic Skis Revent Q HD Photo szemüvegekkel!

Az Atomic Revent Q HD Photo síszemüveg fejlett funkcióival páratlan síelési élményt nyújt. A szemüveget Live Fit kerettel tervezték, amely az arcodhoz igazodik a kivételes kényelem és a széles látómező érdekében. Az Adaptive LF Tri-Layer Face Foam tökéletes illeszkedést biztosít, és elzárja a hideg levegőt, így melegen tart és koncentrál. Ne hagyd, hogy a köd vagy a vízcseppek akadályozzák a látásodat az Integral Clarity Technology Anti-Fog bevonatnak és a szuper oleofób és hidrofób külső bevonatnak köszönhetően.

Ez a szemüveg ideális napsütéses körülmények között, és egy extra lencsét is tartalmaz a változékony időjárás esetére. A torikus lencsék kiváló tisztaságot biztosítanak és csökkentik a torzulást. Akár viselsz szemüveget, akár nem, az Over-the-Glass kompatibilitás és az MFI technológia (Magnetic Face Mask Integration) maximális kényelmet és sokoldalúságot biztosít. Tapasztalja meg a páratlan teljesítményt és stílust a lejtőkön az Atomic Revent Q HD Photo síszemüveggel - tökéletes társa egy izgalmas síkalandhoz.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Arc méret:
L, One Size
Lencse időjárási típusa:
Napos
Cserélhető lencse:
Igen
Lencse:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Tartalmazott Extra Lencse:
Igen
Összes megjelenítése

SkatePro