×
Menü

Four Pro Signature NMC Pink Powder Síszemüvegek

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Az Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder síszemüveg egy nagy teljesítményű síszemüveg, amelyet olyan síelők és snowboardosok számára terveztek, akik a legjobb optikai tisztaságot és védelmet igénylik.

Ez a síszemüveg hengeres, dupla lencsével rendelkezik, amely fotokróm technológiával rendelkezik, amely automatikusan beállítja a lencse árnyalatát a napfény mennyiségétől függően, így minden körülmények között optimális láthatóságot biztosít. A lencsék kiváló minőségű polikarbonát anyagból készülnek, és párásodásgátló bevonattal vannak ellátva, hogy még a legintenzívebb tevékenységek során is megakadályozzák a párásodást.

A Four Pro Signature NMC védőszemüveg adaptív háromrétegű archabot is tartalmaz, amely az arcod kontúrjához igazodik, így kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít. A szemüveg kompatibilis a szemüveggel, és extra átlátszó lencsével rendelkezik a gyenge fényviszonyokhoz.

Az Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder síszemüveg stílusos kialakításával, korszerű technológiájával és kényelmes illeszkedésével tökéletes választás azoknak a síelőknek és snowboardosoknak, akik a legjobb teljesítményt és védelmet igénylik.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Arc méret:
One Size
Lencse időjárási típusa:
Napos
Cserélhető lencse:
Igen
Lencse:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Szemüveggel viselhető (OTG):
Igen
Tartalmazott Extra Lencse:
Igen
Extra lencse:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Összes megjelenítése

SkatePro