×
Menü

Audio Chips Ultra 2.0

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel a hegyi hangzás új generációjának megtapasztalására a Sweet Protection Audio Chips Ultra 2.0-val. A legmodernebb True Wireless technológiával készült, Bluetooth-kompatibilis Chips kivételes hangminőséget, zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és akár 12-14 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít.

A továbbfejlesztett Bluetooth-kapcsolattal rendelkező Audio Chips Ultra 2.0 stabil kapcsolatot biztosít a kalandtársakkal való zavartalan kommunikációhoz. A megerősített akkumulátor gyorsabb töltéssel büszkélkedhet, mindössze 1,5 óra szükséges a teljes feltöltéshez, amely egész nap ringatózhat a lejtőkön.

A zenét és a hívásokat könnyedén kezelheti, még kesztyűben is, a túlméretezett egyetlen gombnak köszönhetően mindkét fülhallgatón. Az egyszerű gombnyomás-kombinációk teljes körű vezérlést tesznek lehetővé anélkül, hogy a készüléket ki kellene vennie a zsebéből.

Merüljön el a kivételes hangzásban a szakértelemmel hangolt 40 mm-es meghajtókkal, amelyek kristálytiszta sztereó hangzást biztosítanak, amely bármelyik privát lemezbemutató partival vetekszik. Beépített mikrofonnal és hangaktiválással felszerelve ezek a Chipsek a tökéletes társak ahhoz, hogy a téli kalandok során is kapcsolatban maradjon és szórakoztasson.

Specifikációk

Audio Kapcsolat:
Beépített
Összes megjelenítése

SkatePro