×
Menü

Mission MIPS Ski Helmet

(1)
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Készülj fel a fergeteges síelés élményére a Smith Mission MIPS síbukósisakkal, amely a biztonság és a kényelem megtestesítője a lejtőkön. A híres Smith síbukósisakok által tervezett sisak újradefiniálja a védelmet a legmodernebb funkciókkal, garantálva a páratlan kalandot minden alkalommal, amikor a porba csapódsz.

Maximális védelem a MIPS technológiával:

Tapasztalja meg a páratlan védelmet a MIPS, a forradalmi többirányú ütésvédelmi rendszerrel. A MIPS úgy működik, hogy lehetővé teszi a sisak csúszását a fejhez képest, csökkentve az agyra ható ütőerőket szögletes ütközések esetén. Nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy a fejed védve van a különböző szögekből érkező ütközésekkel szemben, és magabiztosan motorozhatsz.

A Smith Mission MIPS síbukósisak a védelem mellett a kényelmet is előtérbe helyezi. A BOA® Fit System rendszerrel felszerelt sisak egy tárcsa elfordításával pontos és testre szabott illeszkedést kínál, így egész nap biztonságos és kényelmes utazást biztosít. Az állítható szellőzőnyílások optimális hőmérséklet-szabályozást biztosítanak, így a fejed hűvös és kényelmes marad még az intenzív sípályákon való ülés közben is.

További funkciók a tökéletes síélményért:

  • Sisaktáska: Kényelmesen tárolja és szállítsa sisakját a mellékelt sisaktáskával, biztosítva, hogy az utazás közben is védve maradjon.
  • Zonális Koroyd®: A Koroyd®, egy könnyű és energiaelnyelő anyag stratégiai elhelyezése fokozza az ütésvédelmet a kritikus területeken.
  • Kivehető fülpárnák: A könnyen eltávolítható fülpárnák sokoldalúságot biztosítanak, így a sisak melegét a különböző időjárási körülményekhez igazíthatja.
  • Tanúsítványok: A Smith Mission MIPS síbukósisak megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak, beleértve a CE EN 1077 - B osztályú és az ASTM 2040-11 szabványt, biztosítva a nemzetközi biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Válassza a Smith-t a minőség és a biztonság érdekében:

A Smith síbukósisakok már régóta híresek a csúcsminőségű sisakok terén, amelyek ötvözik a csúcstechnológiát, a kényelmet és a stílust. Bízzon a Smith-ben, hogy megvédi a fejét és új magasságokba emeli a síelés élményét. A Smith Mission MIPS síbukósisak tökéletes társ a következő téli kalandodhoz, páratlan védelmet, kényelmet és sokoldalúságot biztosít. Rendeld meg a tiédet most, és hódítsd meg a lejtőket magabiztosan!

Model specifikációk

ModellBelső körfogat
S51cm, 52cm, 20.66" (52.5cm), 53cm, 54cm, 55cm
M55cm, 56cm, 57cm, 58cm, 59cm
L59cm, 60cm, 61cm, 62cm, 63cm

Specifikációk

Ventilláció:
Air Evac
Illeszkedési rendszer:
Dial Wheel
Extra Funkciók:
Helmet Bag, Zonal Koroyd®, Kivehető fülvédők, MIPS
Állítható méret:
Igen
Minősítések:
CE EN 1077 - Class B, ASTM 2040-11
Külső héj típusa:
In-mold
Súly:
450g
Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Ellenőrzött vásárló
"Item arrived quicker then I expected. Item was exactly as described. It was a gift for my daughter so I don’t have a review of the actual product myself."
Gabriella P Stewart (Oakhurst) 2020.02.04
SkatePro