×
Menü

Ruler Boa Snowboard Boots

(2)
Új
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Burton Ruler Boa snowboard bakancs: Snowboardboard Bboard Snowboard: Vidd a következő szintre a lovaglást

Ha olyan snowboard bakancsot keresel, amely a kivételes teljesítményt, a kiváló kényelmet és a stílusos megjelenést ötvözi, a Burton Ruler Boa Snowboard Boots a legjobb választás. A Burton Snowboards által szenvedéllyel készített bakancsok hírnevet szereztek a középhaladó és haladó snowboardosok körében, mivel tökéletes egyensúlyt biztosítanak a reakciókészség, a pontosság és a megbocsátás között.

A Ruler Boa Snowboard Boots egyik legfontosabb jellemzője a Coiler technológiával ellátott Boa Fit System. Ez az ötletes fűzőrendszer lehetővé teszi a könnyed és precíz meghúzást, így néhány fordulat segítségével kényelmes, személyre szabott illeszkedést érhetsz el. A forradalmi Total Comfort konstrukcióval kombinálva, amely kiküszöböli a fájdalmas betörési időszakot, ezek a bakancsok páratlan kényelmet biztosítanak már a dobozból kivéve.

A Ruler Boa csizma közepes rugalmasságával tökéletes egyensúlyt kínál a lovaglási stílusok és tudásszintek széles skálájához. Nem számít, hogy a lejtőkön száguldasz, a backcountry porban kutatsz, vagy lenyűgöző trükköket hajtasz végre, ezek a bakancsok biztosítják a szükséges támogatást és rugalmasságot.

Ahogy a hóban navigálsz, értékelni fogod a fejlett technológiákat, amelyek fokozzák a motorozás élményét. A Thinsulate béléssel bélelt, hőre formázható bélés meleg és személyre szabott illeszkedést biztosít az egész napos kényelem érdekében. A hálózsák fényvisszaverő fóliája és az emberszőrme szintén melegen tartja a lábadat, így hosszabb szezont is élvezhetsz anélkül, hogy a melegség feláldozására kényszerülnél.

A Ruler Boa Snowboard Boots másik lenyűgöző tulajdonsága a hátsó belépő és a pántos rendszer, amely biztosítja a gyors és biztonságos átmenetet a hüttéből a lejtőkre. Sokoldalú flexükkel ezek a bakancsok tökéletesen alkalmasak a tapasztalt riderek számára, akik különböző terepeket és freestyle manővereket fedeznek fel.

A snowboardozás iránti szenvedéllyel tervezett Burton Ruler Boa Snowboard Boots egyesíti a csúcskategóriás funkcionalitást a merész esztétikával. Emeld a lovaglási játékodat és merülj el a lejtők izgalmában a Burton Snowboards ezen kivételes bakancsaival. Tapasztald meg a kényelem, a precizitás és a freestyle sokoldalúság keverékét - a Burton Ruler Boa Snowboard Boots segítségével soha nem látott magasságokba emelheted snowboardos kalandjaidat.

Specifikációk

Cipő tulajdonságai:
Kétrészes, Energiaelnyelő
Extra funkciók:
Boa Fit System featuring Coiler technology, Total Comfort Construction, Man fur, Sleeping Bag Reflective Foil
Kötési rendszer:
Rear entry, Strap in
Flex:
Közepes
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Stílus:
All Mountain, Freestyle
Zár:
BOA
Bélés tulajdonságai:
Eltávolítható, Hőre formálható
Bélés anyaga:
Thinsulate
Nem:
Férfi

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (2)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (2 vélemény)

SkatePro