×
Menü

Raptor 60 Junior Gyerek Sícipő

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Head Raptor 60 Junior síbakancsot olyan fiatal alpesi síelőknek tervezték, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket. Ezek a bakancsok tökéletes egyensúlyt biztosítanak a kényelem és a támogatás között, így biztosítva a gyermek számára a szórakoztató és biztonságos síelés élményét.

A 60-as flexszel ezek a bakancsok ideális merevséget biztosítanak a junior síelők számára, lehetővé téve számukra, hogy a kényelem feláldozása nélkül fejlesszék a tudásukat. A mikrocsatoknak köszönhetően a gyerekek könnyen be- és kiszállhatnak a bakancsból, az alpesi junior kötés kompatibilitás pedig biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosít a sílécekkel.

A Head Raptor 60 Junior síbakancs teljesítményre és tartósságra épült, és olyan konstrukcióval rendelkezik, amely a legnehezebb síelési körülményeknek is ellenáll. A bakancsok különböző méretekben is kaphatók, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak gyermeke lábához.

Ha olyan kiváló minőségű sícipőt keres, amely segít fiatal sportolójának kiemelkedő teljesítményt nyújtani a sípályákon, a Head Raptor 60 Junior sícipő kiváló választás. Készítsd fel gyermekeidet a hegyek meghódítására a Head sífelszerelés ezen csúcsminőségű bakancsaival.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
Pálya
Évjárat:
24/25
Flex:
60
Bakancs Típusa:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Kötés Kompatibilitás:
Alpine Junior Binding
Cipő tulajdonságai:
Micro Buckles
Nem:
Junior
Bakancs mérete:
22.5, 23.5, 24.5, 25.5
Összes megjelenítése

SkatePro