×
Menü

Raptor WCR SC Juniors Ski Boots

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A Head Raptor WCR SC Junior sícipő a legjobb választás a fiatal síelők számára, akik javítani szeretnék teljesítményüket a lejtőkön. Ugyanazzal a versenytechnológiával fejlesztettük ki, mint a felnőtt síbakancsokat, ezek a bakancsok kiváló erőátvitelt, kontrollt és kényelmet biztosítanak a fiatal síelők számára.

A 100-as flex minősítéssel ezek a sícipők a támogatás és a rugalmasság tökéletes egyensúlyát biztosítják a haladó junior síelők számára. A keskeny 93 mm-es léc kényelmes és pontos illeszkedést biztosít, míg a mikrocsatok és a mandzsetta igazítása kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít. A bakancsok az alpesi junior kötésekkel is kompatibilisek, így könnyen használhatóak gyermeke meglévő sífelszerelésével.

A versenyzés ihlette funkciókkal, mint például a flex-beállítás, a Head Raptor WCR SC Juniors sícipő remek választás azoknak a fiatal síelőknek, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket, és a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a pályán töltött időből.

A Head Raptor WCR SC Juniors sícipő kétféle flexfokozatban (100 és 110) és többféle méretben kapható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson gyermeke számára. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fiatal síelőjének megadhassa azt az előnyt, amire szüksége van ahhoz, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a sípályákon - szerezzen be egy pár Head Raptor WCR SC Juniors sícipőt még ma!

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
Verseny
Évjárat:
24/25
Flex:
100, 110
Lábfej szélessége (mm):
93mm
Bakancs Típusa:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Kötés Kompatibilitás:
Alpine Junior Binding
Cipő tulajdonságai:
Flex Adjustment, Micro Buckles
Állítható szár:
Igen
Összes megjelenítése

SkatePro