×
Menü

WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Gyerek Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Emelje új magasságokba junior sportolói síelésének élményét a Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids síléccel. Ezek a sílécek a sípályán nyújtott teljesítmény fokozására készültek, innovatív tervezéssel és kiváló minőségű anyagokkal büszkélkedhetnek, amelyek segítenek a fiatal síelőnek elérni a teljes potenciálját.

A 67 mm szélességű és 111/67/95 mm-es méretprofilnak köszönhetően ezek a sílécek kiváló irányíthatóságot és stabilitást biztosítanak, így a különböző hóviszonyok könnyedén elsajátíthatók. A fa és grafén maggal készült sílécek egyszerre erősek és könnyűek, így sima és érzékeny futást biztosítanak. Az olyan kiegészítő funkciók, mint az EMC (Energy Management Circuit) technológia fokozzák a stabilitást, míg az UHM C Base kiváló siklást biztosít.

A Head WC e.Race Team SW Kids sílécek előszerelt GripWalk Junior kötésekkel érkeznek, amelyek kompatibilisek a GripWalk Junior bakancsokkal (ISO 23223), és 0,75 és 4,5 közötti DIN-beállításokat kínálnak. A precizitásra, kontrollra és erőre összpontosítva ezek a sílécek kifejezetten a fiatal versenyzőknek és a haladó junior síelőknek készültek, akik a lejtőkön szeretnének kitűnni.

Nyissa ki a síbajnokok következő generációjának lehetőségeit, és nézze meg, ahogy meghódítják a pályákat a Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids síléccel. Emelje síelésüket a következő szintre, és élvezzék együtt a sport mámorát.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
111/67/95 mm
Derék szélessége:
67mm
Legjobb felhasználás:
Piste
Ügyességi szint:
Középhaladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
10m, 8m
Mag anyaga:
Fa, Graphene
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
0.75-4.5
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Összes megjelenítése

SkatePro