×
Menü

Bent Chetler Mini + M 10 GW Gyerek Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW Gyerek síléc - Engedje szabadjára gyermeke síelési potenciálját

Az Atomic Bent Chetler Mini sílécek kötéssel a korlátlan síkalandok világát nyitják meg a fiatal kalandorok számára, akik készen állnak bármilyen terep meghódítására. A sokoldalú, 90 mm-es derékszélességgel tervezett sílécek minden hótípuson kiválóan teljesítenek, a frissen ápolt lejtőktől a porral teli tisztásokig.

A könnyű és tartós anyagokból készült Densolite mag stabil platformot biztosít a stabil irányításhoz, míg a Tip és Tail Rocker profil könnyed lebegést és megbocsátást biztosít a különböző körülmények között.

A biztonság a legfontosabb, és ezek a sílécek előre felszerelt M 10 GW kötésekkel érkeznek, amelyek biztosítják a biztonságos kapcsolatot és az erőátvitelt. Ezek a kötések különböző bakancs típusokkal kompatibilisek, beleértve az alpesi felnőtt és junior bakancsokat, a GripWalk bakancsokat és a GripWalk Toe Pin bakancsokat, így a növekvő fiatal síelőknek és a különböző bakancs preferenciáknak is megfelelnek. A 3,0-10,0 közötti DIN-beállítás lehetővé teszi a gyermeke tudásszintjéhez való testreszabott beállítást.

A tartós Cap oldalfalak fokozzák a sílécek hosszú élettartamát és csökkentik a hasadás kockázatát, hogy lépést tartsanak a kicsik fáradhatatlan energiájával a lejtőkön. Ezeket a síléceket úgy tervezték, hogy örömet és fejlődést hozzanak azoknak, akik a télből a legtöbbet szeretnék kihozni.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
128/90/119 mm
Derék szélessége:
90mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Park
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Mag anyaga:
Densolite Core
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
3.0-10.0
Extra tulajdonságok:
Dura Cap Sidewall
Kötés hossza:
NAmm
Összes megjelenítése

SkatePro