×
Menü

Maverick JR + C5 GW Junior Skis

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Az Atomic Maverick JR + C5 GW Junior síléc tökéletes választás azoknak a fiatal síelőknek, akik a következő szintre szeretnék emelni a tudásukat. Ezeket a sokoldalú síléceket all-mountain használatra tervezték, így a kicsik mindent felfedezhetnek a gondozott pályáktól a friss porig. Kezdő és középhaladó síelőknek is nagyszerűek, köszönhetően a megbocsátó hajlításnak és a könnyen irányítható formának. A Densolite mag könnyű és tartós konstrukciót biztosít, míg a GripWalk Junior kötés biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít.

A 67 mm-es derékszélességgel és 105/67/86 mm-es oldalvágással a Maverick JR sílécek nagy stabilitást és kontrollt biztosítanak, még nagy sebességnél is. A sílécek csúcsvédővel és Duracap konstrukcióval is rendelkeznek a további tartósság érdekében, így biztos lehetsz benne, hogy sok szezonon át kitartanak. Akár gyermeke most kezdi, akár fejleszteni szeretné a képességeit, az Atomic Maverick JR + C5 GW Junior síléc tökéletes választás egy szórakoztató és izgalmas naphoz a lejtőkön.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
105/67/86 mm
Derék szélessége:
67mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Piste
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Mag anyaga:
Densolite Core
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
0.75-4.5
Extra tulajdonságok:
Tip Protector, Duracap
Kötés hossza:
NAmm
Összes megjelenítése

SkatePro