×
Menü

Maverick JR + L6 GW Junior Skis

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Az Atomic Maverick JR + L6 GW síléc tökéletes választás azoknak a fiatal síelőknek, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket. Ezeket a síléceket all-mountain teljesítményre tervezték, így sokoldalúak és szórakoztatóak bármilyen terepen. Densolite maggal készültek, amely könnyű szilárdságot és érzékenységet biztosít, valamint egy camber profillal, amely nagyszerű éltartást és kontrollt biztosít.

A sílécekhez GripWalk Junior kötés tartozik, amely megkönnyíti a fiatal síelők számára a be- és kiszállást a kötésből. A kötések kompatibilisek a GripWalk Junior bakancsokkal (ISO 23223), és 2,0-5,5 közötti DIN-beállítással rendelkeznek a testreszabott illeszkedés érdekében. Az extra funkciók közé tartozik a hegyvédő és a Duracap a további tartósság érdekében.

A 68 mm-es derékszélességgel az Atomic Maverick JR + L6 GW Junior sílécek középhaladó és kezdő síelők számára készültek, és nagyszerű stabilitást és kontrollt nyújtanak. A 109/68/90 mm-es méreteiknek köszönhetően ideálisak minden tereptípushoz, a gondozott lejtőktől a porhanyós lesiklásokig.

Röviden, az Atomic Maverick JR + L6 GW Junior síléc remek választás a fiatal síelők számára, akik sokoldalú és szórakoztató sílécet keresnek, amely segít nekik a tudásuk fejlődésében. Kiváló minőségű konstrukciójuknak és csúcsteljesítményüknek köszönhetően ezek a sílécek bármilyen terepen remekül helytállnak, amellyel a fiatalod szembesül.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
109/68/90 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Piste
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Mag anyaga:
Densolite Core
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
2.0-5.5
Extra tulajdonságok:
Tip Protector, Duracap
Kötés hossza:
NAmm
Összes megjelenítése

SkatePro